divendres, 1 de març del 2013

Propostes des de Ponent

    Bon dia!
    Per inaugurar aquest bloc m'agradaria fer una recomanació a tots aquells que us agradi viatjar a les terrer de ponent.
    Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida es va crear la iniciativa Club d'Amics de Lleida, la millor manera de conèixer Lleida i gaudir d'avantatges exclusius en les teves visites.



     Si us feu socis, rebreu el carnet acreditatiu i tota la informació per conèixer una mica millor aquesta terra a l'hora que gaudiu de les diverses activitats que proposen. També tindreu a l'abast tota la informació necessària per organitzar la vostra sortida (restaurants, hotels, horaris de monuments,...)
Fer-se soci és gratuit, i val molt la pena.

    A l'última newsletter que he rebut fan la presentació de la seva aplicació per a mòbils, aralleida365, així podreu tenir sempre a la butxaca tooota la informació del Club.

    També trobareu l'agenda d'activitats de març, on ens proposen activitats tan interessants com el cap de setmana infantil al Boí Taüll Resort. Durant aquest cap de setmana els infants podran gaudir de diverses activitats, circuits, competicions,.. tot això acompanyats de la mascota Guini. També se celebra la 5ª Shape for the Children - competició infantil de freestyle- i la final CGS Rockie.

    Una altre de les activitats que ens proposa la guia és l'excursió "aviem el bestiar", al poble de LLessui (Pallars Sobirà) per aquest dissabte. Aquesta excursió consisteix a acompanyar i ajudar a un dels pastors de la vil·la, a aviar i pasturar el bestiar, tot contemplant els paisatges de la vall. I com ja se que aviso una mica just, no patiu per que aquesta activitat la repeteixen el 16 i el 30 de març.
I amb aquestes tast de propostes us deixo i us desitjo que passeu un bon cap de setmana!
  Aviem Auvelles
                   foto extreta de la web www.gencat.cat/parcs/aiguestortes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada