dilluns, 18 de març del 2013

Ràpid que s'esgoten!!

    Aquesta setmana començo el bloc parlant d'una activitat prevista per aquest diumenge 23 de març a la platja de Barcelona. Acabo de rebre un e-mail dient que encara hi ha places per poder participar, així que aquí us deixo la informació per si ho voleu aprofitar.

    En concret, es tracta d'un espectacle de titelles organitzat al Centre de la Platja, a la platja de la Barceloneta. L'activitat es diu "qui viu al parc dels esculls?", i com he dit es tracta d'un espectacle de titelles i taller familiar sobre la recuperació del fons marí amb la instal·lació d'esculls artificials a les platges de Barcelona. L'activitat està pensada per a infants de 3 a 6 anys. I, detall important, és gratuïta!
 
   Si hi esteu interessats, però no us va bé el dia, teniu l'oportunitat d'assistir-hi durant tota la Setmana Santa, fins al 4 d'abril. I l'horari és de 12 a 13:30 h. Només cal que formalitzeu la inscripció al correu electrònic centreplatja@bcn.cat o truqueu al 932 210 348.
 
   Als nens els hi encanta jugar a la sorra i aquesta època de l'any és de les meves preferides per gaudir del litoral barceloní, sense aglomeracions i amb una platja ben neta i preparada per a tothom. ah! i com esteu al centre de la platja, no cal que porteu els estris dels vostres fills. Si voleu us els poden deixar al mateix Centre presentant un dni, així reduïu una mica el pes...
 
   I per acabar de passar un matí o dia rodó podeu fer un aperitiuet a la platja o a un xiringuito!
 
   Trobareu més activitats organitzades a aquest Centre aquí o aquest link.
 
 
  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada