dilluns, 13 de maig del 2013

la Ciutadella és molt més!

      Estic convençuda que tots coneixeu el Parc de la Ciutadella de Barcelona, però coneixeu també la ludoteca i els seus serveis?

     Ahir diumenge al matí, vam anar al Parc de la Ciutadella a disfrutar del 10è Festival de Claqué. A l'esplanada de la cascada es va muntar un escenari especial per poder realitzar aquest esdeveniment tant divertit. Si us agrada el ball us el recomano. Hi participen escoles de claqué de tot Catalunya, i el nivell es força interessant. En realitat, el festival tot just ha començat aquest cap de setmana, hi haurà activitats fins al 19 de maig, podeu trobar més info al web de l' Associació tot claqué.
   

     I un cop carregades les piles, i amb el ritme fluint per les venes, ens dirigim al parc infantil on es troba la ludoteca. Es tracta d'un espai lúdic i ambiental al mig del Parc de la Ciutadella, un espai de lloc i activitats mediambientals destinat a infants d'1 a 5 anys, donant servei tant a famílies com a escoles. Està gestionat per l'Ajuntament de Barcelona, així que les activitats i recursos són gratuïts per als usuaris. Els horaris varien en funció de l'època de l'any, els trobareu a la següent web, però ja us avanço que ho trobareu obert durant tot l'any als matins.




    Resumint-ho molt, a la ludoteca trobareu un munt de jocs, i materials per fer les delícies dels més petits, repartits en dos ambients:
- un espai interior,  amb jocs de destresa, simbòlic, materials, activitats mediambientals,...
- un espai exterior, és a dir el parc infantil de sorra, on podran gaudir tant dels típics jocs de sorral com d'altres elements més originals i innovadors
   La ludoteca també compta amb un petit hort de lliure accés.








    I crec que no us dono més detalls, perquè el més interessant es que us hi acosteu i veieu que bé s'ho passen els vostres nens!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada