dijous, 16 de maig del 2013

a fer maons de tovot!

   
     Voleu desestressar-vos una mica alhora que apreneu història de forma divertida? Doncs no us ho penseu més, a fer maons de tovot!!



     Doncs si,aquest diumenge 19 de maig al Poblat Ibèric de Ca'n Oliver fan l'activitat "Com fer una casa ibèrica".
     Nosaltres hi vam anar l'any passat, i us puc garantir que aprendreu moltes coses i us ho passareu genial. Especialment els nens, ja que inclou una part pràctica com us explico després.



    Es tracta d'un taller de tècniques constructives durant el qual els participants descobriran com es feia una casa ibèrica, quins materials utilitzaven i com els edificis van anar canviant al llarg del temps. L’activitat comença visitant les restes arqueològiques i entrant a un dels edificis ibèrics reconstruïts al jaciment. Després els participants aprendran com es trenava un sostre de canyes, i com aixecaven les parets de tovots fa més de 2.000 anys, per acabar fent maons amb un motllo utilitzant els materials emprats en època ibèrica.

Horari: 11.30 a 13.00 h
Activitat familiar gratuïta i sense inscripció prèvia. Es recomana anar equipat amb roba que es pugui embrutar. I si participeu de l'activitat, també tindreu accés gratuït al museu ibèric de Ca'n Oliver
És convenient assegurar-se que no s'ha produït cap canvi degut a la climatologia.

     Si voleu més dades sobre aquest fantàstic poblat, no deixeu de visitar l'entrada I aquest cap de setmana... Una mica d'història!!

Espero que us agradi l'activitat i us convido a deixar aquí les vostres impressions.
Bon cap de setmana!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada