divendres, 8 de novembre del 2013

REC.08 Experimental Store

   Potser us sona que a Igualada hi ha un cúmul d'outlets tèxtils, per comprar a bon preu. Però el súmmum d'aquest fenomen te lloc dos cops a l'any amb l'organització del REC.0 ...

    Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte de retail. És la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.
  

    Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. El que va començar tímidament, avui s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. Els dies 6, 7, 8 i 9 de noviembre del 2013 es celebra la novena edició, el Rec.08.


   Sens dubte, es una ocasió única, no només de poder comprar en tots aquests establiments improvisats de grans marques a preus de ganga, sinó també de passejar per aquest  barri industrial i descobrir un bocí de la nostra història. És molt interessant observar la transformació i la integració que experimenten les antigues naus i fabriques tèxtils i adoberies gràcies a aquest esdeveniment.
    M'agradaria destacar la botiga que ha muntat Desigual, l'adoberia s'ha transformat en un autèntic espectacle, on es barregen les últimes tendències de moda, música (DJ's en directe), pintura, llum,... amb el proces industrial de tractament de la pell, doncs s'han conservat dos impressionants tancs rotatoris en continu moviment. Una combinació genial, i a més et conviden a una copa de cava o un refresc.


    I per acabar de completar l'experiència Rec.0, s'organitzen diferents activitats culturals com concerts, actuacions de DJ's, conferencies, poesia, conta contes...
    Però millor que ho comproveu per vosaltres mateixos i descobriu en primera persona com el món de la moda i el disseny pot canviar un barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada