dijous, 1 d’agost del 2013

Ya-ba-da-ba-dooooo!

     Qui no recorda el típic crit dels Picapedra? doncs sapigueu que estan més aprop del que sembla, i encara triomfen entre els nens...

      



    I és que la cadena d'hotels Sol-Meliá ha dedicat una part dels seus hotels a tematitzar-los a l'estil Picapedra. Nosaltres hem estat al que segurament és més Picapedra de tots, doncs l'entorn natural i històric que l'envolta es realment adient.
    

  

    Us parlo del Sol Milanos-Pingüinos, situat a la badia de Son Bou, a Menorca. Es troba al començament d'una llarga platja de 2 km de sorra blanca, paradisíaca, i al costat hi han uns penya-segats increïbles amb diverses coves disseminades d'una antiga necròpolis talaiòtica, alguna de les quals han estat habitades recentment. A tocar mateix de l'hotel també trobem la Basílica paleocristiana de Son Bou.

    

     Però tornem als Picapedra, tot i  no està 100 % tematitzat, disposa de diferents ambients que faran les delícies dels més petits i reviuran la infància dels adults. Així doncs trobem un restaurant, un bar, la botiga o el vestíbul d'una de les torres decorat al més pur estil Picapedra. A més a més, per les instal·lacions de l'hotel trobem escampats els diferents personatges de la sèrie de dibuixos animats, i fins i tot un tronco-mòbil per poder pujar a fer-se una foto...


      Però sens dubta, el que més triomfa son els diferents personatges que surten a ballar, fotografiar-se o fer activitats amb els nens, i no tan nens, que ho desitgin. I no m'oblido dels animadors i els diferents clubs (distribuits per edats) on els nens podran jugar i divertir-se vivint l'aventura Picapedra de la ma d'un esplèndid equip d'animadors sempre disposats a fer passar una bona estona.


   Crec que no us explico més secrets de "casa dels Picapedra", per que el millor és que visqueu en persona aquestes fantàstiques vacances per tots els components de la familia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada