dijous, 11 de juliol del 2013

han tornat els Gnoms!!

Qui se’n recorda de David el Gnom? Doncs els seus amics han tornat per entretenir als petits de la casa!!

   No estic flipant,ni parlo de la sèrie en DVD o algun altre format digital. Avui us vull parlar d’un parc temàtic que encanta als nens:  el Gnomo Park. El trobareu a la sortida de Lloret a la carretera que va cap a Blanes, i tot i no ser una activitat gratuïta, hi ha coses per les que paga la pena pagar. Els nens juguen i disfruten, i els pares poden participar amb ells o descansar.

La idea del Gnomo Park és la de fusionar el país de somnis com el dels gnoms amb una zona d’esbarjo on poder trobar des de un parc infantil amb piscina de boles i diferents obstacles gegant, fins a les típiques casetes de jardí i els gronxadors. Passant pels castells de fusta, la tirolina, un inflable o un mini parc aquàtic amb tobogan, piscina i diferents aspersors per passar-ho en gran!


 I aquest any han ampliat amb la Gnomo Disco, i una nova zona d’aigües on poder refrescar-se jugant.
Esta pensat per a famílies amb nens de totes les edats, ja que fins i tot compta amb una zona infantil pensada per bebès. Tot això envoltat i combinat amb un fantàstic bosc de pins, on poder fer un picnic (cal pagar per fer servir les taules), veure algunes aus domèstiques a la mini-granja, o per els mes atrevits pujar dalt del Parc Abreaventura, un parc amb entrada independent, però que esta a tocar del Gnomo Park.
   Realment encara que no ho sembli, dona per passar-hi tot el dia, i per no haver-se de preocupar per res, hi ha un restaurant on podreu menjar un deliciós xai a la brasa. A més per cada menú infantil que reserveu abans d’entrar al parc, us donaran un val del 20 % de descompte per entrar al Parc. Per cert, nomes paguen els nens.

Però no us explico res més, perquè el millor serà que ho proveu i ja m’explicareu si us ha agradat.

2 comentaris:

  1. Ostres, això no ho sabia...

    ResponElimina
  2. jajajajajaja! doncs ara ja ho saps, i esper que ho pugueu gaudir en familia!! i sobre tot amb amics!

    ResponElimina