dijous, 4 d’abril del 2013

Niu de Ciència

      Què us semblaria que els vostres fills poguessin experimentar amb diferents objectes i materials com si fossin autèntics científics, que moguts per la passió d'aprendre més es fan preguntes, i ells mateixos son capaços de trobar-hi resposta?

    Doncs aquest lloc existeix, es el Niu de Ciència, i ho trobareu al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, a la seva seu del Nat al Fòrum, també conegut com a Museu Blau.


    El Niu de Ciència es un espai de lliure accés per a bebès i nens des de 0-6 anys, acompanyats pels seus familiars o acompanyants adults. Us rebrà una educadora molt amable que us guiarà sobre com ajudar i acompanyar als vostres fills a investigar i experimentar, com els autèntics científics!. Està format per diferents activitats en un espai diàfan on podran, per exemple descobrir animals a través del tacte o mirar amb un microscopi. El Niu també disposa d'una petita biblioteca amb una zona chill-out, ideal per relaxar-se i gaudir d'una quantitat important de llibres interessants més o menys interactius, i que de ben segur, no deixaran indiferent a cap criatura, petita o grans.


   Investigar i experimentar mentre juguen són les claus per passar una bona estona, a l'hora que prenen consciència del món que els envolta. Nosaltres hi vam estar la setmana passada i ens va agradar tant que tornarem a repetir segur!

    Aquesta activitat és gratuïta, només heu d'inscriure-us al arribar al Museu; i està obert tots els caps de setmana. Un altre tema són les sessions temàtiques que s'organitzen el segon dissabte de cada mes. Llavors si es necessària la inscripció prèvia, per e-mail o per telèfon. Trobareu més informació a l'agenda del Museu de Ciències, però ja us avanço que la propera sessió serà sobre percussió el dia 13 d'abril.

   Us animeu?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada