dimarts, 26 de març del 2013

El Centre de la Platja

       Com ja vaig comentar la setmana passada, des del Centre de la Platja, a la Barceloneta, s'organitzen activitats lúdico-divulgatives. 


      Nosaltres ens hi vam acostar per participar en un taller de titelles sobre els esculls artificials situats davant el litoral barceloní. La veritat que va ser una activitat molt ben pensada i complerta, ja que els nens no només van veure unes titelles molt originals, sinó que també van tenir l'oportunitat de pintar i crear un trencaclosques. 

         A més si us feu el carnet del Centre, podreu agafar en préstec joguines per disfrutar de la platja en família, o llibres i contes diversos i de divulgació del mar. I per obtenir el carnet només heu de mostrar el dni i deixar un telèfon de contacte, us el fan al moment i a gaudir de la platja!!

        Podreu guadir d'aquest Centre de l'1 de març al 30 de setembre. Paga la pena participar de les seves activitats, són molt diverses i gratuïtes. A més el personal està molt engrescat i transmet molt bé!

          Un altre equipament de l'Ajuntament de Barcelona, i que està molt a prop del Centre de la Platja, és l'Espai de Mar. Aquest equipament està enfocat a les activitats esportives de lleure i educació ambiental, i així presenta una variada agenda durant tot l'any per poder fer ioga, tai-txí o taller de memòria a la platja, per exemple.

          Des de l'Espai Aigua, es coordinen activitats esportives com el surf o el padelsub.

         A més a més disposa d'un interessant servei de guixetes, vestuari amb dutxes i lavabo, per no haver-te de preocupar de res mentre estàs a la platja, especialment durant l'estiu.

         Trobareu més informació sobre preus i activitats a la seva web.

         Des d'aquí us convida a descobrir aquest dos equipaments amb objectius ben diferenciats, però que representen dues propostes igual d'interessants.

A disfrutar de la platja!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada