dimarts, 28 de maig del 2013

Viu el Parc!!!

  Us hauríeu pensat mai que a dalt d'una muntanya, en plena natura, trobaríeu una festa!
Doncs us pot passar més vegades de les que us penseu.

    La setmana passada es va celebrar el Dia Europeu dels Parcs, dels Parcs Naturals. I per commemorar-ho es va fer la festa de Viu el Parc! a l'esplanada de l'ermita de Sant Mateu de Premià de Dalt, un dels enclavaments del Parc de la Serralada Litoral


    La festa va durar tot el matí i creieu-me que va ser molt divertit poder fer una festa envoltats de natura, cavalls, història,...
    El programa va ser molt complet, aquí el teniu: 
Taller d'esports rurals i de fires amb Jocs al Segon
Taller de construcció de cabanes amb l'Obrador
Taller de dibuix de la natura amb Manguilongui
Tastest musical amb Mireia Izquierdo i The Piano has been drinking
Festa per a tota la família amb Els Farsants


   Així que podeu imaginar, després d'una "bella passeggiata" per arribar a l'ermita des del pàrking, vam poder ballar, cantar, fer xapes, muntar cabanes amb canyes o fer jocs tradicionals i molt originals diversos.
   Una matinal ben complerta. Tot i que com no coneixíem aquest activitat vam ser una mica massa il·lusos i vam imaginar que allà mateix trobaríem un xiringuito per poder fer el dinar, així que no vam anar preparats. Els guardes del Parc havíem muntat una paradeta informativa, on també oferíen patates xips, aigua, cola i cervesa. Així que de cara a futures edicions, ens comprometem a portar uns suculents entrepans o picnic, per fer un dia rodó!


   Però el millor de tot, es que les activitats que formen part del programa Viu el Parc! cobreixen molts mesos, i anireu trobant més festes al llarg de l'any distribuïdes pels diferents Parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. A més d'altres propostes igual d'interessants.
  I com ja comença a ser costum, gratuït!!
Apa-li, a divertir-se i conèixer el nostre país!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada